25. - 30. 8. 2018 | 9.00 - 18.00 +386 2 564 2 100

Slovenski oskar za embalažo

Odprti natečaj Slovenski oskar za embalažo

Nominacije za naslov 37. Slovenski oskar za embalažo 2018

V petek, 11. maja je v Gornji Radgoni v organizaciji Pomurskega sejma in pod pokroviteljstvom Gospodarske zbornice Slovenije potekalo ocenjevanje 37. Slovenski oskar za embalažo 2018. Na natečaju je sodelovalo 8 prijaviteljev z 11 modeli embalaže. Ocenila jih je strokovna žirija v sestavi: red. prof., univ. dipl. obl. Vladimir Pezdirc (predsednik), ter člana žirije oblikovalec Jani Bavčer in dr. Gregor Radonjič, redni profesor in predstojnik Katedre za tehnologijo in podjetniško varstvo okolja Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Mariboru.

Žirija je skladno s pravilnikom natečaja sprejela odločitev, da v ožji krog za najvišjo nagrado nominira naslednje modele embalaže, ki so razvrščeni po abecednem vrstnem redu (naziv podjetja oz. priimek) prijaviteljev:

Izdelek Prijavitelj Avtor Razred
UNIVERZALNA VOGALNA ZAŠČITA DS SMITH SLOVENIJA D.O.O. MIHA KRNC TRANSPORTNA EMBALAŽA
iPACK DS SMITH SLOVENIJA D.O.O. AJDA REGALI KNEZ PROTOTIPI, IZUMI, IZBOLJŠAVE EMBALAŽE
E-COMERCE EMBALAŽA ZA STEKLENICE DS SMITH SLOVENIJA D.O.O. MIHA KRNC PROTOTIPI, IZUMI, IZBOLJŠAVE EMBALAŽE
PROMOCIJSKI SET DS SMITH SLOVENIJA D.O.O. MIHA KRNC (STRUKTURALNI DESIGN), ŠPELA STERGAR (GRAFIČNI DESIGN) PRODAJNA – PRIMARNA EMBALAŽA, DRUŽINA EMBALAŽE
MEDENKA, NARAVNA SLADKARIJA IZ MEDU, IZ MEDU IN POMARANČE, IZ MEDU IN JAGODE, IZ MEDU IN CIMETA TER IZ MEDU IN LIMONE MEDENKA, PROIZVODNJA, TRGOVINA, STORITVE D.O.O. MEDENKA D.O.O. PRODAJNA – PRIMARNA EMBALAŽA, DRUŽINA EMBALAŽE
SCRIBA STYLUS ANDREJA POGAČAR, INDUSTRIJSKA OBLIKOVALKA ANDREJA POGAČAR PRODAJNA, PRIMARNA EMBALAŽA, KARTONSKA ZLOŽENKA

Vsi sodelujoči izdelki bodo razstavljeni v okviru posebne razstave na sočasnih sejmih INPAK in AGRA v Gornji Radgoni od 25. do 30. avgusta 2018. V času sejma bo potekala tudi podelitev priznanj nominiranim izdelkov ter razglasitev in podelitev najvišjih priznanj, nosilcev naslova 37. Slovenski oskar za embalažo.